Munkalehetőség VIP-30

REGISZTRÁCIÓ PARTNERKÉNT:
Feltétele egy legelső 15 ezer Ft-os vásárlás. Ezután regisztrálunk VIP 30 partnerként, ami azt jelenti, hogy minden cikket 30%-al olcsóbban tudsz megvásárolni. (itt jár az első vásárláshoz, kínáló pult, 15 db ingyenes minta, szóróanyag)

KÉT LEHETŐSÉG VAN EZUTÁN:
1. A termékek értékesítése online módon (facebook posztolással, csoport építése, messenger üzenet, stb) és a a termékek értékesítése hagyományos módon (munkahelyen, családban, ismerősnek, szomszédnak, stb)
2. Viszonteladói csoport építése is magad alá. (ez utóbbihoz idő és kitartás kell, de értelem szerűen nagyobb bevételt hozhat hosszabb távon )

AZ ÉRTÉKESÍTÉS MENETE:
1. Online értékesítési módszernél  az oldal affiliate rendszerét használva posztolgatni kell a termékeket és az ebből bejövő vásárlások után 20% jutalékot fizetünk.

2.  Személyesen is értékesítheted a terméket, a területeden (városodban és környékén) továbbá ismerőseid között és saját erre készített facebook csoportodban. Itt te vásárolsz a webáruházban, neked postázzuk a termékeket. Érdemes 15 ezer Ft-os rendelést összegyűjteni, mert akkor nincs szállítási költséged. (ha nem neked menne a termék, kérheted azt is a rendelésnél, hogy máshova postázzuk)

3. Értékesítői csoport építése. Végül, de nem utolsó sorban építhetsz csapatot magad alá. Ez köztudott, hogy ha kitartó vagy a legkomolyabb folyamatos és passzív bevételt tudja produkálni hosszabb távon. Minden embered forgalmából 5% a tiéd! ( a dolgozód akit beregisztrálsz meg adja ilyenkor a szponzora nevét a reg. űrlapon. Ezzel kapcsolatban bármilyen segítségre szükséged van jelezz bátran)

JELENTKEZÉS ITT: